اکسترودر چیست ؟ و معرفی انواع اکسترودر
فهرست مطالب
اکسترودر چیست ؟ اکسترودر راکتورهای پیچی هستند و اکستروژن مجموعه ای از فرآیندها است که شامل مخلوط کردن، شکل دهی، پف کردن و خشک کردن است. اکسترودرهای تک و دو پیچ دو نوع اصلی اکسترودر بر اساس پیکربندی پیچ هستند. اکسترودرهای دو مارپیچ بسته به جهت چرخش می توانند همزمان یا معکوس گردند.
اکسترودر ماشینی است که به آمیزه لاستیکی و پلاستیکی تجزیه شده نیرو واردساخته تا با فشار در انتهای دستگاه از میان یک قالب عبور نموده و محصولی نواری شکل با سطح مقطع خاص تولید نماید.
اکسترودر – Extruder یک دستگاه صنعتی محفظ و ماردون شکل است که مواد گرانولی را با یک نیروی حرکتی و حرارتی به داخل هدایت میکند و در زمان خروج با فشار از انتهای دستگاه، محصولی خمیری یا نوار شکل خارج میشود
انواع مدل های اکسترودر :
کاربرد اکسترودر
اکسترودر در تولید محصولات زیر کاربرد دارد :
- میله و پروفیل
- لوله
- فیلم و ورق
- تک رشته ها
- پوشش های اکستروژن
- پوشش سیم و کابل
قیمت اکسترودر
برای استعلام قیمت دستگاه اکسترودر و مشاوره خرید با شماره 09120275171 تماس حاصل نمایید.
مشخصات فنی اکسترودر
این ماشین شامل مخزن هموژنایزر- فیدر، DDC (کاندیشنر با قطر متفاوت) که همه از جنس S.St صنایع غذایی می باشد و الکتروموتور با درایو مخصوص، گیربکس، مجموعه ی سیلندرها، شفت و اسکروها و مجموعه ی کاتر به همراه سیستم PLC و کنترل پنل می باشد.
کاتالوگ دستگاه اکسترودر
جهت دانلود کاتالوگ دستگاه اکسترودر و سایر محصولات شرکت آتیه سازان نگین فرازکلیک نمایید .
آموزش کار با دستگاه اکسترودر
شرکت آتیه سازان نگین فراز در خصوص آموزش و نحوه استفاده از دستگاه اکسترودر بعد از نصب دستگاه توسط نیرو های اعزام شده به عنوان پشتیبان . آموزش های لازم در خصوص استفاده از دستگاه به مشتریان خود ارائه خواهد داد.
اجزای یک دستگاه اکسترودر
دستگاه اکسترودر از اجزای زیر تشکیل شده است
- قیف سیستم تغذیه
- پیچ
- بشکه
- دستگاه برش
- بمیر
- کنترل کننده دما
اصول کار دستگاه اکسترودر
دستگاه اکسترودر بر اساس فرآیند زیر کار می کند: ابتدا مواد اولیه که معمولاً به صورت گرانول هستند از طریق قیف وارد دستگاه می شوند. سپس این مواد با استفاده از پیچی که در یک بشکه لوازم التحریر محکم می چرخد به داخل بشکه هل داده می شوند. در داخل این بشکه، مواد گرم شده و یک جریان اکسترود کننده تشکیل می شود. این ماده تحت دمای بالا و فشار بالا فشرده و بریده می شود و از طریق قالب عبور می کند تا بر اساس شکل مقطع دهانه های قالب شکل های مختلفی ایجاد کند.